דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 178 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
דלעת ערמונים במילוי בשר טלה
מנה ראשונה גורמה
  • 1 חוצים את הדלעת לחצי, מרוקנים את הגרעינים, משמנים במעט שמן זית (כף) וכף סילאן, ממליחים ומפלפלים (קורט וקורט).
  • 2 עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות לכ- 40 דקות. מוציאים מהתנור ובעזרת כף מגרדים מעט ומגדילים מעט את פתח המילוי (היכן שהיו הגרעינים). את מה שמגרדים שמים בקערה.
  • 3 לתוך הקערה עם הדלעת המגורדת יש להוסיף את הבשר, הצנובר, הערמונים, הבצל וכף סילאן. ממליחים ומפלפלים לפי הצורך (קורט + קורט). מערבבים את כל החומרים יחדיו וממלאים את הדלעת.
  • 4 מפזרים מעל מעט שמן זית (כף), מלח ופלפל (קורט + קורט), ומכניסים לתנור לכ- 15 דקות פחות או יותר, תלוי בעוצמת התנור שיש לכם בבית.
  • 5 מוציאים מהתנור, מניחים על צלחת הגשה, מזלפים מעל טחינה גולמית ועירית קצוצה ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב עם המנה סלט עלי בייבי ותאנים וקיבלתם ארוחה מלאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 35.5% 28.6% 33.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב