דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים עם נגיעות קוקוס ושוקולד
עוגת תפוזים מושלמת לאירוח
  • 1 בקערה לערבב את הקמח, אבקת האפייה והקוקוס יחדיו.
  • 2 להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת קרם תפוח.
  • 3 להוסיף באיטיות את השמן ומיץ התפוזים. להנמיך את מהירות ההקצפה, להוסיף את סוכר הוניל ובהדרגה להוסיף את השוקולד המריר המגורד.
  • 4 להוסיף באיטיות את תערובת הקמח עד להבלעה (לא לערבב יותר מדי).
  • 5 להעביר את תערובת העוגה אל תבנית עגולה משומנת בקוטר 26-28 ס"מ, ולאפות בחום של 160 מעלות למשך כ- 45 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. עוגת התפוזים מוכנה!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26-28 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 28.9% 9% 61.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב