דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה (כ- 9 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לזניה בשרית כשרה
לזניה ביתית טעימה
  • 1 מכינים בנפרד את רוטב העגבניות - מכניסים את כל החומרים לסיר ומבשלים (עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, כוס מים, 4 שיני שום מרוסקות, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה וקטשופ).
  • 2 את הבשר הטחון מטגנים בשמן עד שנעלמים כל הנוזלים והבשר מקבל צבע אפרפר.
  • 3 מטגנים בנפרד את הפלפל האדום ומוסיפים. מוסיפים גם את התבלינים ומערבבים (4 שיני שום מרוסקות, מלח גס ופלפל שחור).
  • 4 סידור הלזניה בתבנית 20X30: מניחים עלי לזניה לכיסוי התבנית, עדיף על נייר אפייה. אפשר לשים מעט מים. על זה, שופכים בעדינות שכבה מהרוטב האדום, מעליו חצי מהבשר, מעל הבשר עוד שכבת דפי לזניה שתכסה את הבשר, מעליה רוטב עגבניות, מעליו יתרת הבשר ועוד שכבת דפים.
  • 5 מעל השכבה העליונה מורחים את מה שנשאר מרוטב העגבניות. זורים מעט אורגנו ושופכים כוס מים רותחים דרך הפינות של הלזניה, ככה שיגיע לגובה של הלזניה.
  • 6 מכסים בנייר כסף ואופים כ- 45 דקות ב- 180 מעלות. הלזניה מוכנה כשהריח מתחיל לשגע... לפני ההגשה, מורידים את נייר הכסף ומחממים עוד 5 דקות.
  • 7 הרי לכם לזניה בשרית כשרה טעימה ביותר חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20X30.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 15.3% 43.3% 40.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב