דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 312 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון ברוטב פיקנטי
ארוחת דגים משובחת
  • 1 משרים את נתחי האמנון במים ובמיץ מחצי לימון כחצי שעה. מסננים מנוזלים, ממליחים קלות ומפזרים מעל הנתחים אורגנו ובזיליקום יבשים.
  • 2 בסיר סוטג` רחב מטגנים בשמן הזית את הפלפל האדום עד ריכוך קל.
  • 3 מוסיפים את הפלפל הירוק החריף והשום, וממשיכים לטגן קלות. מוסיפים את הפפריקה, הכורכום והחריסה (לפתיחת טעמים). מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מוסיפים את אבקת מרק העוף (ניתן לוותר ולהוסיף מלח) ומבשלים עם מכסה פתוח ועל אש בינונית מספר דקות, עד צמצום מעט מהנוזלים.
  • 4 מוסיפים את נתחי האמנון לסיר עם הרוטב ומבשלים עוד כ- 20 דקות על אש קטנה עם מכסה סגור. כ- 5 דקות לקראת סוף הבישול מוסיפים את פרוסות הלימון הדקות ומפזרים מעל את הנענע היבשה והכוסברה.
  • 5 הרי לכם פילה אמנון פיקנטי - בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטג` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 17.3% 61.9% 16.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב