דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שיש קלה להכנה
עוגת שיש קלה להכנה לאירוח
  • 1 מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מוסיפים בהדרגה את החלמונים וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף תפוח ויציב.
  • 2 מורידים את מהירות ההקצפה, מוסיפים את השמן בזרם דק, סוכר הוניל, מיץ התפוזים, גרידת הלימון והאשל. בסוף מוסיפים את הקמח בהדרגה בערבוב איטי.
  • 3 יוצקים 2/3 מהעיסה לתבנית קפיצית בקוטר 26 משומנת. ל- 1/3 מהעיסה שנותר מוסיפים את אבקת הקקאו והשוקולית, מערבבים היטב ויוצקים מעל העיסה הלבנה. "מציירים" בעזרת מזלג צורת זיגזג הלוך וחזור, שתי וערב.
  • 4 אופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מתקבלת עוגת שיש קלה להכנה מענגת במיוחד לסופ"ש.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 24.7% 10.7% 64.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב