מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 571 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דניס שלם אפוי בתנור
- 1 לסדר בתבנית את תפוחי האדמה ומעל לפזר את העגבניות.
- 2 מעל יש להניח את הדגים - מומלץ לחרוץ 3 חיתוכים לאורך לכניסת הרוטב לתוך הדג.
- 3 להכניס את מצרכי הרוטב למעבד מזון עם כל המרכיבים הרשומים - מתקבל ממרח חלק וירוק.
- 4 למרוח על הדג מכל צדדיו, ומהרוטב שנותר גם על תפוחי האדמה והעגבניות. לעטוף את התבנית בנייר כסף.
- 5 להכניס לתנור בחום של 180 מעלות כ- 35-40 דקות (מצב אפייה לא טורבו), ועוד 10 דקות נוספות להעביר את התנור למצב גריל (זה משחים ונותן צבע יפה לדג).
- 6 בהצלחה - דג הדניס יוצא עסיסי וטעים
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
כל דג שוקל כ- 375 גרם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
11% |
48% |
36.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב