דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

27 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (27 סיגרים אפויים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סיגרים אפויים
סיגרים אפויים מעלי פילו ממולאים בבשר
  • 1 לטגן את הבצל הקצוץ עם השמן עד שמשחים.
  • 2 להוסיף את שיני השום הקצוצים ואת הגמבה החתוכה. לטגן כ- 2 דקות. להוסיף את הבשר הטחון ולערבב בעזרת מזלג לפירורים.
  • 3 להוסיף את התבלינים.
  • 4 לכבות את הגז כאשר הבשר שינה את צבעו ולקרר (אם מוסיפים צנוברים/פיסטוקים/אגוזים אז להוסיף בשלב 2, אם מוסיפים עשבי תיבול אז בשלב 5).
  • 5 לרסס שמן על השיש, להניח עלה פילו, לרסס מעט שמן ולכסות בעלה פילו נוסף. לרסס שוב מעט שמן ולחלק את העלים ל- 9 ריבועים.
  • 6 למלא כל ריבוע בכף וחצי מהמלית, בשורה לרוחב השליש התחתון של כל ריבוע, ולגלגל לסיגר כאשר התפר כלפי מטה.
  • 7 להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה מרוססת במעט שמן, לרסס מעט את הסיגרים ולאפות בחום של 180 כ- 15 דקות עד שמשחים.
  • 8 הכנתם סיגרים אפויים נהדרים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עשבי תיבול לפי הטעם/צנוברים/פיסטוקים/אגוזים. ניתן להגיש בתוספת טחינה, סלסה ומיני ממרחים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 13.6% 31.1% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב