דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פתיתים עם בשר טחון ותחתיות ארטישוק
ארוחת צהריים שילדים אוהבים
  • 1 מרתיחים מים בסיר, מבשלים את הפתיתים כ- 10 דקות עד לריכוך ומסננים (כמו ספגטי).
  • 2 בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל בשמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את השום ואת תחתיות הארטישוק, וממשיכים לטגן כ- 10 דקות.
  • 3 מעבירים לצד הסיר את הבצל ואת התחתיות, ומוסיפים את הבשר טחון. ממשיכים לטגן עד שהבשר משנה צבעו לאפור ותוך כדי מועכים את הבשר הטחון בעזרת מזלג כדי שלא יהיו גושים (כמו בתמונה).
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים לעוד כ- 3 דקות. מוסיפים את הפתיתים המסוננים, מערבבים ומעבירים לאש נמוכה לעוד כ- 5 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 9.9% 27.6% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב