מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת סולת קלה וטעימה
- 1 מערבבים את כל מצרכי העוגה בקערה ולאחר מכן מקציפים במיקסר ידני כ- 3 דקות.
- 2 מעבירים את תערובת העוגה אל תבנית בקוטר 26-30 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
- 3 בינתיים מרתיחים את המים עם הסוכר. ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, בעודה חמה, מוזגים את הסירופ על העוגה ומפזרים קוקוס מעל העוגה לקישוט. הרי לכם עוגת סולת נהדרת!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26-30 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
28.3% |
8.9% |
61.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב