מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 474 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל דג סלמון פיקנטי
- 1 להשרות את פילה הסלמון במיץ הלימון למשך כחצי שעה, לאחר מכן לשטוף ולסנן.
- 2 בסיר סוטאז` רחב עם לטגן בשמן את הבצל, השום, הפלפלים האדומים, הפלפלים החריפים והעגבניות, להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דקות עד לריכוך הירקות.
- 3 לערבב בקערה את השמן, רסק העגבניות, התבלינים וכחצי כוס מים, עד לקבלת משחה.
- 4 להניח את נתחי הסלמון מעל הירקות, מעל הכל למזוג את המשחה. במידת הצורך להוסיף עוד מים.
- 5 לבשל במשך כ- 15-20 דקות (דג הסלמון מוכן מהר - יש להימנע מבישול יתר). כ- 5 דקות לפני סיום הבישול יש להוסיף את עלי הכוסברה בשלמותם. הכי טעים לאכול עם לחם טרי לניגוב הרוטב המדהים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר סוטאז`.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
33.1% |
39% |
23.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב