מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 474 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל דג סלמון פיקנטי
- 1 להשרות את פילה הסלמון במיץ הלימון כחצי שעה. לאחר השריית הסלמון יש לשטוף ולסנן.
- 2 בסיר סוטאז` עם 3 כפות שמן יש לטגן בצל, שום, פלפלים אדומים, פלפלים חריפים ועגבניות. להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דקות עד ריכוך הירקות.
- 3 בקערה יש לערבב את כל התבלינים יחד עם 1/4 כוס שמן, רסק עגבניות וכחצי כוס מים - עד קבלת משחה.
- 4 את נתחי הסלמון יש להניח מעל הירקות , מעל הכל יש לשפוך את המשחה. במידת הצורך להוסיף מים.
- 5 לבשל כ- 15-20 דקות (דג סלמון מוכן מהר - יש להימנע מבישול יתר). כ- 5 דקות לפני סיום הבישול יש להוסיף עלי כוסברה בשלמותם. הכי טעים לאכול עם לחם טרי לניגוב הרוטב המדהים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר סוטאז`.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את תבלין הקימל.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
33.4% |
39.4% |
23.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב