דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת תפוזים ומרציפן
עוגת תפוזים עם נגיעות שקדים ומרציפן
  • 1 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • 2 מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה (7 דקות). מוסיפים את השמן בהדרגה תוך ערבוב איטי.
  • 3 מוסיפים מקל וניל (לרוקן אותו קודם לכן כמובן) ומיץ תפוזים. מנפים קמח ואבקת אפייה, ומוסיפים לתערובת הנוזלית.
  • 4 חותכים את המרציפן לחתיכות קטנות ומוסיפים בתנועות קיפול.
  • 5 משמנים סיר פלא עם מעט חמאה/מחמאה, מפזרים סוכר חום ושקדים מולבנים, מוסיפים את התערובת ומשטחים.
  • 6 מכניסים לתנור ל- 50 דקות אפייה.
  • 7 ממיסים שוקולד לבן ומזלפים מעל העוגה החמה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר פלא.

הערך התזונתי לא כולל את מקל הוניל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 20.8% 8.5% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב