מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 421 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תבשיל כופתאות בקר ואורז
- 1 לערבב את כל מצרכי הבשר - בשר בקר טחון, אורז, כוסברה, פטרוזיליה, בצל אחד קצוץ, 4 שיני שום קצוצות, כפית מלח, כפית פלפל שחור, חצי כפית פפריקה מתוקה וכף שמן.
- 2 להניח להתגבשות טעמים במקרר.
- 3 להשרות את פרוסות החצילים בכפית וחצי מלח למשך כחצי שעה (חצילים עם קליפה).
- 4 לטגן בצל נוסף עם 3 כפות שמן עד שקיפות. להוסיף חצילים ושן שום אחת קצוצה. לטגן עד ריכוך.
- 5 להוסיף פלפלים אדומים ועגבניות מרוסקות, לתבל בכפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה וסוכר, להוסיף כ- 3-4 כוסות מים ולבשל כ- 10 דקות.
- 6 להוסיף בעדינות כופתאות די גדולות מתערובת הבשר. לא לערבב עם כף אלא לנער מעט את הסיר. לבשל על אש גבוהה 10 דקות, ולאחר מכן להמשיך לבשל כשעה עד שהבשר מוכן והרוטב מצטמצם על אש נמוכה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.9% |
16.2% |
35% |
41.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב