דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ספוג עשירה
עוגת ספוג מרשימה ביותר לאירוח
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 להקציף 6 חלבונים + כוס ורבע סוכר + סוכר וניל.
  • 3 בקערה נפרדת לטרוף חלמונים, אבקת אפייה, מיץ לימון ושמן.
  • 4 לאחד תערובות ולערבב בתנועות קיפול.
  • 5 להוסיף קמח ולערבב עד לאחידות.
  • 6 לרסס תבנית (תבנית קפיצית מרובעת/תבנית עגולה קפיצית מספר 26) ולצקת את העיסה. לאפות כ- 45-50 דקות.
  • 7 לצנן ולחצות את העוגה לרוחבה.
  • 8 להקציף שמנת מתוקה + חלב + סוכר לקצף יציב.
  • 9 להרטיב את חצייה התחתון של העוגה בסירופ אננס (חצי מהכמות) ולמרוח מעל כמחצית הקרם.
  • 10 להניח את החצי השני של העוגה מעל הקרם ולהרטיב בסירופ.
  • 11 למרוח את הקרם הנותר על העוגה ומסביב.
  • 12 לפזר מסביב לעוגה כוס אגוזי ברס.
  • 13 להרתיח 3 כפות שמנת מתוקה ולצקת על השוקולד המריר.
  • 14 לערבב ולזגג על עוגת הספוג.
  • 15 הרי לכם עוגת ספוג עשירה בקרם שמנת ושוקולד - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מרובעת/תבנית עגולה קפיצית מספר 26.

הערך התזונתי לא כולל את סירופ האננס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 38.3% 10.5% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב