דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 351 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל בשר בקר חמוץ מתוק
תבשיל בקר גיאורגי בטעמי חמוץ-מתוק
  • 1 חותכים את הבשר לקוביות קטנות, שוטפים היטב ומשהים על מסננת כרבע שעה.
  • 2 בקערה גדולה מערבבים היטב יחד את כל המצרכים לתבשיל. מעבירים הכל לסיר סוטאז` בינוני ועמוק, ומכסים במים עד גובה תערובת הבשר.
  • 3 מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים וחצי - תחילה על אש בינונית כשעה וחצי עם מכסה מעט פתוח.
  • 4 מוסיפים את המלח לסיר, מערבבים קלות ומפזרים מעל את האורגנו היבש.
  • 5 מבשלים כשעה נוספת על אש קטנה עם מכסה סגור עד שהבשר מוכן (הרוטב בסוף הבישול צריך להיות עד כשליש מגובה הבשר).
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את התבשיל הזה אוכלים לרוב בתוספת פולנטה (או ממליגה) - בנוסח גרוזיני שנקרא ר`ומי, או בתוספת אורז.

ציוד נדרש: סיר סוטז` בינוני ועמוק.

הערך התזונתי לא כולל את תרכיז התמר ההינדי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 19.5% 51.7% 25.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב