דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, לא כשרכשרות
עוגת ופל עם קרם שוקולד וחלוה
כיף להרגיש את הופל נמס בפה
  • 1 הכנת הקרם: מעבירים לקלחת ועל אש קטנה ממיסים יחד שוקולד מריר, חמאה, קקאו, סוכר, סוכר וניל, חלוה ומים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2 מורידים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים את חלמון הביצה תוך כדי ערבוב מהיר, עד הטמעה.
  • 3 כל עוד הקרם פושר, מורחים מעט מהקרם על דפי הופל. לעשות כך עד דף הופל האחרון. מעל השכבה האחרונה של הקרם מעטרים את העוגה באגוזי המלך הקצוצים.
  • 4 שומרים בקירור. מומלץ אפילו לשמור בהקפאה, כך דפי הופל נשארים פריכים (העוגה יחסית קלה לפריסה גם לאחר ההקפאה).
  • 5 פשוט וטעים - בהצלחה ובתיאבון חיוך

המתכון אינו כשר מהסיבה שמוצר הבסיס לעוגת ופל מיוצר בחו"ל ואין לו כשרות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 35.8% 6.6% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב