דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות.
  • 2 שמים בקערה את הגבינה, שמנת חמוצה, החלמונים, סוכר וניל, קליפת הלימון, הקמח וחצי כוס סוכר.
  • 3 מערבלים לבלילה אחידה וחלקה.
  • 4 מקציפים את החלבונים במערבל במהירות גבוהה ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר (לקצף יציב).
  • 5 מוסיפים את הקצף לבלילה 2-3 פעמים ומקפלים פנימה לאחר כל הוספה.
  • 6 לשמן את התבנית ולצקת פנימה את הבלילה.
  • 7 אופים 10 דקות בחום גבוה. מנמיכים לחום בינוני (170 מעלות) ואופים כ-40 דקות נוספות ומצננים.
  • 8 מסדרים את פרוסות האננס מעל פני העוגה ובמרכז כל פרוסה יש להניח דודבן מסוכר.
  • 9 לשמור במקרר למשך לילה שלם.
טיפ למתכון
ניתן לשנות את סוג הפרי וטעם הג`לי - לפי עונה או טעם אישי.

ציוד נדרש: תבנית קפיצית בגודל 24 או 26 ס"מ.

לעבוד ע"פ ההוראות - ההצלחה מובטחת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 20.2% 18.7% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב