דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות.
  • 2 שמים בקערה את הגבינה, שמנת חמוצה, החלמונים, סוכר וניל, קליפת הלימון, הקמח וחצי כוס סוכר.
  • 3 מערבלים לבלילה אחידה וחלקה.
  • 4 מקציפים את החלבונים במערבל במהירות גבוהה ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר (לקצף יציב).
  • 5 מוסיפים את הקצף לבלילה 2-3 פעמים ומקפלים פנימה לאחר כל הוספה.
  • 6 לשמן את התבנית ולצקת פנימה את הבלילה.
  • 7 אופים 10 דקות בחום גבוה. מנמיכים לחום בינוני (170 מעלות) ואופים כ-40 דקות נוספות ומצננים.
  • 8 מסדרים את פרוסות האננס מעל פני העוגה ובמרכז כל פרוסה יש להניח דודבן מסוכר.
  • 9 לשמור במקרר למשך לילה שלם.
טיפ למתכון
ניתן לשנות את סוג הפרי וטעם הג`לי - לפי עונה או טעם אישי.

ציוד נדרש: תבנית קפיצית בגודל 24 או 26 ס"מ.

לעבוד ע"פ ההוראות - ההצלחה מובטחת.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)269149
חלבונים (גרם)10.18 5.61
פחמימות (גרם)3318
מתוכן סוכרים (גרם)0.25 0.14
שומנים (גרם)10.99 6.06
מתוכם שומן רווי (גרם)5.75 3.17
כולסטרול (מ"ג)144.23 79.57
נתרן (מ"ג)211.3116.58
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 0.36
מים (גרם)22.312.3
ויטמין A (מק"ג)39.6821.89
ויטמין B (מ"ג)0.640.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.410.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.417.4
ויטמין B12 (מק"ג)0.370.2
ויטמין C (מ"ג)0.450.25
ויטמין D (מק"ג)0.560.31
ויטמין E (מ"ג)0.280.15
ויטמין K (מק"ג)0.090.05
סידן (מ"ג)111.4961.51
ברזל (מ"ג)0.530.29
מגנזיום (מ"ג)3.481.92
זרחן (מ"ג)54.2729.94
אבץ (מ"ג)0.310.17
אשלגן (מ"ג)39.321.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.390.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.080.6
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.980.54

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 20.2% 18.7% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.