מצרכים למתכון
48 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אחד ממבחר הקינוחים הגיאורגיים
- 1 לשים את חומרי הבצק לבצק חלק ואחיד. מחלקים ל- 6 כדורים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים.
- 2 מערבבים היטב את חומרי המלית עם החלבונים, עד לקבלת מרקם לח.
- 3 מוציאים את כדורי הבצק כרבע שעה לפני הרידוד. מרדדים כל כדור לעלה מלבני דק, מפזרים באופן אחיד על פני כל העלה שישית מהמלית ומגלגלים לרולדה (מתחילים לגלגל מהצלע הארוכה של מלבן הבצק ומהדקים היטב כל פעם בזמן הגלגול).
- 4 בעזרת חותכן זיגזג חותכים אלכסונית ויוצרים משולשים (כ- 8 משולשים מכל רולדה, לפי הגודל שרוצים).
- 5 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים ואופים בחום של 170 מעלות כרבע שעה, עד הזהבה.
- 6 בוזקים אבקת סוכר לפי הטעם.
- 7 בהצלחה ובתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
29.4% |
7.8% |
61% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב