דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה עם מבחר גבינות שונות
פשטידה ביתית וטעימה מאוד
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן.
  • 2 לטגן את הבצל עם השמן עד להשחמה, להוסיף את קוביות הקנור ולערבב.
  • 3 בקערה לערבב את הגבינות, הביצים ו- 50 גרם גבינה צהובה מגורדת. מהגבינה הצהובה להשאיר 50 גרם לציפוי הפשטידה בסוף.
  • 4 להוסיף לקערת הגבינות את הפסטה המבושלת ואת הבצל המטוגן. לערבב היטב.
  • 5 לשמן תבנית עגולה ולשפוך את התערובת, להוסיף מעל הפשטידה את הגבינה הצהובה שנותרה, ולשים בתנור בחום בינוני 180 מעלות לחצי שעה.
  • 6 מומלץ לאכילה לאחר קירור של שעה - הקירור מייצב את הפשטידה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 19.6% 29.4% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב