דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (כ- 16 פרוסות עוגה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם קרם שמנת חמוצה ותותים
שילוב טעים של גבינה ותותים
  • 1 להקציף חלבונים ובהדרגה להוסיף סוכר לקצף מבריק ויציב.
  • 2 בקערה נפרדת לערבב את הגבינה עם החלמונים. להוסיף קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל, שמנת חמוצה אחת וסוכר וניל, ולערבב עד שלא יהיו גושים.
  • 3 להוסיף את קצף הביצים לתערובת הגבינה בתנועות קיפול קלות.
  • 4 לצקת לתבנית 26 עגולה (אם רוצים עוגה פחות גבוהה אפשר 28) בלי לשמן את התבנית, לעטוף את התבנית מסביב בנייר כסף ולהניח אותה בתוך תבנית רגילה של התנור מלאה מים.
  • 5 לאפות בחום בינוני-נמוך כשעה.
  • 6 הכנת הקרם: לערבב 2 שמנת חמוצה עם 4 כפות סוכר עד שהסוכר נמס, ולצפות את העוגה כאשר היא פושרת.
  • 7 להכניס לתנור לכ- 5-7 דקות עד שהקרם מתייצב.
  • 8 לסדר למעלה תותים טריים חצויים.
  • 9 להכין את ג`ל התותים על פי הוראות ההכנה ולשפוך על התותים כאשר הוא לא חם מדי, אלא מתחיל להיקרש.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשרות נוספת לציפוי: להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל, ולצפות את העוגה כשהיא קרה. אפשר להוסיף תותים.

ציוד נדרש: תבנית 26 עגולה (אם רוצים עוגה פחות גבוהה אפשר 28).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 23.6% 16.3% 59.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב