דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (כ- 30 בורקיטסים קטנים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקיטס גבינה
מככבים אצלי בכל שבת בבוקר - בורקיטס גבינה
  • 1 את המחמאה לחתוך לקוביות ולשלב עם הקמח, עד שמתקבל בצק פירורי. לאחר מכן, להוסיף את הגבינה הלבנה וללוש עד לאיחוד הבצק. להיזהר מלישת יתר - הבצק פריך ומומלץ לא ללוש אותו הרבה.
  • 2 לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר למינימום 10 דקות - אפשר יותר.
  • 3 בינתיים להכין את המלית - לערבב את הגבינות ביחד עם ביצה אחת.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 2 כדי שיהיה יותר קל לרדד. לרדד על משטח מקומח קלות לעלה דק, לקרוץ עיגולים בקוטר של כוס בינונית, למלא במלית ולסגור למשולשים. מתקבלות כ- 30 יחידות.
  • 5 למרוח ביצה נוספת מעורבבת עם כף שמן זית על הבורקסים. לפזר שומשום.
  • 6 לאפות בחום בינוני 170-180 מעלות עד שמשחים, כחצי שעה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם סלט ירקות קצוץ וביצה קשה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 41.8% 20.7% 35.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב