דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (17 עוגיות בעטרות מספר 5)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד קוקוס ללא גלוטן
עוגיות למשלוח המנות
  • 1 מקציפים את הביצים שלמות יחד עם הסוכר וסוכר הוניל עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח. מוסיפים את הברנדי, מנפים את הקמחים, אבקת הקקאו, השוקולית, אבקת האפייה והסודה לשתייה, מוסיפים ומקציפים במהירות בינונית.
  • 2 מוזגים לעטרות סיליקון או נייר המונחות בתוך תבנית מתכת מהבלילה עד חציין.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני של 180 מעלות, עד שהעוגיות מוכנות, כ- 8-10 דקות. מקררים.
  • 4 בקערה שמים את פתיתי הקוקוס, מוסיפים בהדרגה משפורפרת החלב הממותק (עד כ- 3/4 מהשפורפרת - לפי הצורך והטעם) ומערבבים עד שמתקבלת עיסה דביקה מעט.
  • 5 שמים כ- 1-1.5 כפות מעיסת הקוקוס על כל עוגיה ומהדקים. מכסים ומקררים כשעה במקרר.
  • 6 ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים. מוסיפים את כפות שמן ומערבבים.
  • 7 מוזגים ככף מעל כל עוגיה, מכסים ושומרים במקרר.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 אפשר להמיר את הברנדי לליקר שוקולד או ליקר אחר שאוהבים.
  • 2 אפשר להמיר את החלב הממותק בממרח חלב או ריבת חלב. ריבת חלב תשנה את גוון הקוקוס, וצריך לקחת בחשבון שהטעם יהיה שונה.
  • 3 בפסח אפשר להחליף את קמח העוגות לקמח תפוחי אדמה או פתיתי קוקוס.
  • 4 במידה ונשארת בלילת קוקוס אפשר ליצור כדורים קטנים ולצפות בשוקולד.

ציוד נדרש: עטרות סיליקון או נייר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 31.3% 9.2% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב