דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (12 מנות בכל תבנית (מוערך))

  • הבראוניז
  • שוקולד מריר 60% -  אריזות נייר - סה"כ (150 גרם)
  • חמאה -  אריזות נייר - סה"כ (150 גרם)
  • נוטלה - 4 כפות - סה"כ (188 גרם)
    כפות עם בטן קטנה
  • ביצה - 4 Large
  • סוכר -  כוסות - סה"כ (269 גרם)
  • מלח - קורט
  • אבקת קקאו - 2 כפות שטוחות - סה"כ (14 גרם)
  • קמח לבן - 4 כפות שטוחות - סה"כ (48 גרם)
  • הקישוט
  • אבקת סוכר - 4 כפות - סה"כ (64 גרם)
    כף לכל תבנית (לפי הטעם)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז נוטלה
בראוניז שוקולד נוטלה
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 ממיסים ביחד את השוקולד המריר, החמאה והנוטלה במיקרוגל.
  • 3 טורפים את הביצים, הסוכר והמלח עד שנהיה מעט קצף והתערובת בצבע צהבהב.
  • 4 מוסיפים את השוקולד המומס לתוך הביצים והסוכר תוך כדי טריפה.
  • 5 מנפים פנימה גם את הקקאו והקמח.
  • 6 מחלקים את התערובת בין 4 תבניות איינגלייש קייק או תבנית מרובעת אחת.
  • 7 אופים במשך כ- 20-25 דקות עד שמתחילים להופיע סדקים וקיסם יוצא יבש.
  • 8 מצננים ומקשטים באבקת הסוכר לפי הטעם.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני מעדיפה את הבראוניז יום אחרי כשהוא קר לגמרי - לדעת יותר טעים. אם אתם לא אוכלים קמח, אז מורידים את הקמח ואז הבראוניז יוצא יותר נמס בפה (סוג של פאדג` שוקולד - מומלץ גם למי שלא מסוגל לצרוך גלוטן).

ציוד נדרש: 4 תבניות איינגלייש קייק או תבנית מרובעת אחת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.4% 7.3% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב