דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (כ- 15 יחידות מאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס שוקולד ללא גלוטן
מאפינס ללא גלוטן בטעם שוקולד
  • 1 להקציף את הביצים בשלמותן (חלמון + חלבון) במהירות גבוהה ביחד עם הסוכר וסוכר הוניל, עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
  • 2 להזליף את השמן תוך כדי ההקצפה.
  • 3 לנפות פנימה את כלל החומרים היבשים ולהקציף במהירות בינונית עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 4 למזוג את המלית לעטרות נייר/סיליקון בגודל 4 (רצוי להניח אותן בתבנית שקעים) עד ל- 3/4 גובה.
  • 5 לאפות כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 6 הרי לכם מאפינס ללא גלוטן טעים ביותר - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: עטרות נייר/סיליקון בגודל 4 או תבנית שקעים.

במקום קמח העוגות ללא גלוטן אפשר להשתמש בקמח תופח ללא גלוטן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 28.7% 12.6% 58.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב