מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 480 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חריימה ברוטב חריף
- 1 מטגנים בסיר שטוח את העגבניות, הפלפלים והשום ב- 4 כפות שמן זית.
- 2 מוסיפים כוס מים לסיר הטיגון, על מנת שהתערובת לא תישרף.
- 3 מוסיפים לסיר מחצית מכמות התבלינים (כמון, קימל, פפריקה).
- 4 מערבבים את רסק העגבניות עם חצי כוס מים ואת התבלינים שנותרו.
- 5 מוסיפים את הדגים (3 דגי ים חתוכים לפרוסות או 6 פילטים (לוקוס אדום/לבן, פרידה, מוסר ים, לברק, הליבוט, דניס)) ו- 3/4 כמות מהכוסברה לסיר.
- 6 מוזגים את תערובת רסק העגבניות והתבלינים מעל הדגים ומוסיפים את שארית הכוסברה.
- 7 מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ- 20 דקות על אש בינונית.
- 8 רצוי להכין כמה שעות לפני ההגשה - כך הטעמים נספגים יותר טוב ומעשירים את התבשיל.
- 9 מומלץ להגיש עם חלה טרייה.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
10% |
52.3% |
33.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב