דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה סלמון אפוי בתנור
פילה סלמון אפוי בתיבול מעודן
  • 1 מסדרים 4 ריבועים בינוניים מרדיד אלומיניום (פי 1.5-2 מגודל נתחי הדג) כשבמרכז כל אחד מהם מונחת חתיכת פילה סלמון.
  • 2 מפזרים על נתחי הדג מלח ופלפל לפי הטעם, מזלפים בשמן זית לפי הטעם.
  • 3 מניחים 2 פרוסות לימון על כל נתח ומפזרים עלי רוזמרין לפי הטעם.
  • 4 מקפלים את שולי רדיד האלומיניום על הדג - אוספים את ארבעת הקצוות למרכז ומהדקים היטב. שימו לב שכל נתח סגור ורדיד האלומיניום מהודק עד לאיטום מלא, על מנת למנוע דליפת נוזלים והתייבשות של הדג.
  • 5 מניחים את הדגים העטופים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות.
  • 6 פותחים בעדינות את רדידי האלומיניום על מנת לוודא שהדג שינה את צבעו והתקשה קלות. במידת הצורך ניתן לאפות למשך 2-3 דקות נוספות.
  • 7 הקפידו להוציא את הדג בתום הזמן ועם מידת העשייה המתאימה, בכדי שלא יתייבש.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של ירקות מבושלים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 39% 54% 4.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב