דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פילה סלמון אפוי בתיבול מעודן

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מסדרים 4 ריבועים בינוניים מרדיד אלומיניום (פי 1.5-2 מגודל נתחי הדג) כשבמרכז כל אחד מהם מונחת חתיכת פילה סלמון.
  • 2 מפזרים על נתחי הדג מלח ופלפל לפי הטעם, מזלפים בשמן זית לפי הטעם.
  • 3 מניחים 2 פרוסות לימון על כל נתח ומפזרים עלי רוזמרין לפי הטעם.
  • 4 מקפלים את שולי רדיד האלומיניום על הדג - אוספים את ארבעת הקצוות למרכז ומהדקים היטב. שימו לב שכל נתח סגור ורדיד האלומיניום מהודק עד לאיטום מלא, על מנת למנוע דליפת נוזלים והתייבשות של הדג.
  • 5 מניחים את הדגים העטופים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות.
  • 6 פותחים בעדינות את רדידי האלומיניום על מנת לוודא שהדג שינה את צבעו והתקשה קלות. במידת הצורך ניתן לאפות למשך 2-3 דקות נוספות.
  • 7 הקפידו להוציא את הדג בתום הזמן ועם מידת העשייה המתאימה, בכדי שלא יתייבש.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של ירקות מבושלים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)610200
חלבונים (גרם)55.84 18.34
פחמימות (גרם)52
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)40.35 13.25
מתוכם שומן רווי (גרם)7.75 2.54
כולסטרול (מ"ג)157.5 51.72
נתרן (מ"ג)836.96274.86
סיבים תזונתיים (גרם)2.3 0.75
מים (גרם)198.5665.21
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)4.491.47
ויטמין B (מ"ג)27.018.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.870.29
ויטמין B2 (מ"ג)0.360.12
ויטמין B3 (מ"ג)20.226.64
ויטמין B5 (מ"ג)3.81.25
ויטמין B6 (מ"ג)1.670.55
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)87.7528.82
ויטמין B12 (מק"ג)72.3
ויטמין C (מ"ג)40.6513.35
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.410.13
סידן (מ"ג)70.9223.29
ברזל (מ"ג)1.370.45
מגנזיום (מ"ג)82.5627.11
זרחן (מ"ג)638.08209.55
אבץ (מ"ג)1.140.37
אשלגן (מ"ג)1,038340.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)11.133.65
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.30.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.70.56
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)11.123.65
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.151.69

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 39% 54% 4.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.69 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה