דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלמון בטריאקי, שום ובטטה
סלמון בטריאקי, שום ובטטה
סלמון בטריאקי, שום ובטטה
מנת גורמה מפילה סלמון

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (כל מנה 100 גרם)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 משרים את הדג (מומלץ טרי) לשעה במים עם 2 כוסות מיץ לימון וכוס חומץ, כך שהנוזלים יכסו את הדג לגמרי. מוציאים ומנקים מקשקשים ושאר מרעין בישין. את הפעולה הזאת מבצעים רק אם הדג קפוא. במידה והדג טרי אין צורך כלל בפעולת ההשריה הזאת.
  • 2 מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות. קולפים את הבטטות ומבשלים אותן במים עד לריכוך.
  • 3 מועכים לפירה ומערבבים עם הטריאקי, התימין והשום.
  • 4 מוציאים את הדג מההשריה, שוטפים היטב, מעסים את הצד הוורוד (איפה שלא היה עור) בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
  • 5 יוצקים חצי מתערובת הטריאקי והבטטה לתבנית (עדיף חד פעמית), מניחים את הנתח ויוצקים את יתר התערובת מעל.
  • 6 מפזרים את הפנקו ואופים למשך כ- 20 דקות, עד להזהבה קלה.
  • 7 מגישים חם.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. זמן ההכנה כולל את זמן ההשריה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)347159
חלבונים (גרם)24.5 11.25
פחמימות (גרם)2411
מתוכן סוכרים (גרם)5.76 2.65
שומנים (גרם)16.43 7.54
מתוכם שומן רווי (גרם)3.12 1.43
כולסטרול (מ"ג)63 28.92
נתרן (מ"ג)162.8774.77
סיבים תזונתיים (גרם)2.64 1.21
מים (גרם)147.9967.94
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)782.16359.06
ויטמין B (מ"ג)12.245.62
ויטמין B1 (מ"ג)0.410.19
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.09
ויטמין B3 (מ"ג)8.623.96
ויטמין B5 (מ"ג)2.090.96
ויטמין B6 (מ"ג)0.890.41
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)40.2218.46
ויטמין B12 (מק"ג)2.81.29
ויטמין C (מ"ג)18.568.52
ויטמין E (מ"ג)0.940.43
ויטמין K (מק"ג)2.261.04
סידן (מ"ג)53.5824.6
ברזל (מ"ג)1.20.55
מגנזיום (מ"ג)49.7322.83
זרחן (מ"ג)293.22134.61
אבץ (מ"ג)0.70.32
אשלגן (מ"ג)638.08292.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.52.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.740.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.432.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.050.94

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 24.3% 36.2% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
דונאטס אפוי בתנור במגוון ציפויים

דונאטס אפוי בתנור במגוון ציפויים

צ'ורוס קל להכנה

צ'ורוס קל להכנה

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

כנאפה בתנור

כנאפה בתנור

סופגניות פיסטוק

סופגניות פיסטוק

אורז מוקפץ עם פרגיות

אורז מוקפץ עם פרגיות

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪