מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 352 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל פילה פורל שמזכיר את החריימה
- 1 משרים את נתחי דג הפורל בקערה עם מים ומיץ מלימון אחד למשך שעה, ומסננים מהנוזלים.
- 2 בסיר שטוח ורחב מטגנים את השום בשמן למשך כ- 3 דקות, מוסיפים את הפלפל האדום + הגזרים וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות.
- 3 מוסיפים את עגבניות השרי ומערבבים.
- 4 מוסיפים את הצ`ילי הגרוס, הפפריקה המתוקה והכמון ומערבבים, מוסיפים את המים ומבשלים עם מכסה סגור למשך כרבע שעה.
- 5 מוסיפים את המלח ומערבבים. מוסיפים את נתחי הדג וממשיכים בבישול למשך כ- 15-20 דקות. במשך הבישול מערבבים בתנועות סיבוביות את הסיר ומוזגים בעזרת כף מהרוטב על הדג.
- 6 מוסיפים את הכוסברה ומכבים את האש.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ לנגב עם החלה של שבת.
זמן ההכנה כולל את השרית נתחי הדג. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3% |
25.5% |
60.2% |
11.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב