דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס גזר ללא גלוטן
מאפינס עם גזר וקמח תופח ללא גלוטן
  • 1 מקציפים את הביצים בשלמותן במהירות גבוהה ביחד עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 בינתיים קולפים הגזרים ומגררים אותם על מגרדת דקה.
  • 3 לאחר שהתקבל קצף בהיר ותפוח, מזליפים את השמן, תוך המשך הקצפה.
  • 4 מנפים את החומרים היבשים (הסודה לשתייה והקמחים) לתוך התערובת ומערבלים כדקה במהירות בינונית, עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 5 מוסיפים את הגזר המגורר ורסק התפוחים ומערבלים עד התמזגות.
  • 6 מוזגים לעטרות נייר/סיליקון מונחות בתבנית שקעים עד ל- 3/4 גובה ואופים כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשרויות ציפוי נוספות: מריחה או הזלפה בשקית זילוף של קצפת, ציפוי גבינה - מערבבים היטב 100 גרם גבינה לבנה, 100 גרם אבקת סוכר מנופה וכפית סוכר וניל, ציפוי אבקת סוכר - בוחשים עד לקבלת קרם 100 גרם אבקת סוכר, 3 כפות מים ו- 1/4 כפית מיץ לימון.

ציוד נדרש: עטרות נייר/סיליקון בגודל 4 + תבנית שקעים.

המאפינס טעימים גם ללא ציפוי. ניתן להמיר את הקמח התופח בקמח לעוגות ללא גלוטן + חצי שקית אבקת אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 16.4% 8.3% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב