מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות כתוספת)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה אפויים בתוספת רוזמרין
- 1 חותכים את תפוחי האדמה לרבעים.
- 2 משמנים תבנית חסינת חום בשמן זית.
- 3 מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- 4 שמים את תפוחי האדמה בתבנית, מתבלים במחטי רוזמרין טריים או יבשים (אם מפזרים מלח רוזמרין - אין צורך), במלח ים אטלנטי (או פתיתי מלח רוזמרין) ומעט פלפל שחור גרוס.
- 5 צולים כ- 40-50 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.2% |
10.9% |
6.6% |
70.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב