דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 362 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטה בולונז משודרגת עם עוף טחון
מנה מוצלחת ומקורית שילדים אוהבים
  • 1 מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות על גבי האריזה, מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה.
  • 2 מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל, מערבבים וממשיכים לטגן כ- 10 דקות עד לשקיפות ולהזהבה קלה. מוסיפים את הגזר המגורד והשום, ומערבבים לעוד כ- 3 דקות.
  • 3 מוסיפים את העוף הטחון לסיר ומטגנים כ- 10-15 דקות, תוך כדי ערבוב וריסוק בעזרת מזלג עד כדי שינוי צבע. מוסיפים את העגבניות המגורדות, מערבבים, מוסיפים כאת המים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים וממשיכים בבישול למשך עוד כ- 10 דקות על אש קטנה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: שמים בצלחת פסטה, מעל רוטב בולונז ומערבבים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 15.2% 28.7% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב