דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה בולונז משודרגת עם עוף טחון
פסטה בולונז משודרגת עם עוף טחון
מנה מוצלחת ומקורית שילדים אוהבים

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 362 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות על גבי האריזה, מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה.
  • 2 מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל, מערבבים וממשיכים לטגן כ- 10 דקות עד לשקיפות ולהזהבה קלה. מוסיפים את הגזר המגורד והשום, ומערבבים לעוד כ- 3 דקות.
  • 3 מוסיפים את העוף הטחון לסיר ומטגנים כ- 10-15 דקות, תוך כדי ערבוב וריסוק בעזרת מזלג עד כדי שינוי צבע. מוסיפים את העגבניות המגורדות, מערבבים, מוסיפים כאת המים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים וממשיכים בבישול למשך עוד כ- 10 דקות על אש קטנה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: שמים בצלחת פסטה, מעל רוטב בולונז ומערבבים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)376104
חלבונים (גרם)23.74 6.57
פחמימות (גרם)4412
מתוכן סוכרים (גרם)3.46 0.96
שומנים (גרם)12.58 3.48
מתוכם שומן רווי (גרם)2.74 0.76
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.060.02
כולסטרול (מ"ג)76.43 21.14
נתרן (מ"ג)593.51164.15
סיבים תזונתיים (גרם)2.52 0.7
מים (גרם)191.2852.9
ליקופן (מ"ג)1.490.41
ויטמין A (מק"ג)35397.63
ויטמין B (מ"ג)8.12.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.08
ויטמין B3 (מ"ג)5.911.63
ויטמין B5 (מ"ג)1.150.32
ויטמין B6 (מ"ג)0.590.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.774.92
ויטמין B12 (מק"ג)0.360.1
ויטמין C (מ"ג)15.194.2
ויטמין E (מ"ג)1.520.42
ויטמין K (מק"ג)10.562.92
סידן (מ"ג)37.8210.46
ברזל (מ"ג)1.920.53
מגנזיום (מ"ג)35.869.92
זרחן (מ"ג)207.3957.36
אבץ (מ"ג)1.660.46
אשלגן (מ"ג)759.38210.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.730.48
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.520.42
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.560.98
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)30.83

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 15.2% 28.7% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.