דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (14-16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אגרול מצה עם ירקות
אגרול כשר לפסח עם מצות
  • 1 להרטיב את המצות ולהניח בצד שיתייבשו.
  • 2 הכנת הירקות: לטגן קלות את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את שאר הירקות ולאדות עד לריכוך, להניח בצד (את גבעול הסלרי יש לחתוך לפרוסות דקות ואת העלים לקצוץ).
  • 3 הכנת הרוטב: לחמם במחבת את שמן הזית, בקערית לערבב את שאר המרכיבים ולמזוג למחבת. לצמצם את הרוטב תוך כדי תיקון תיבול.
  • 4 להעביר את הירקות בחזרה לרוטב, לערבב עד לספיגת כל הטעמים עם הירקות ולהסיר מהאש שיתקרר.
  • 5 להניח על נייר פרגמנט מצה אחת, להניח בקצה של המצה קצת מהירקות ולהתחיל לגלגל תוך כדי שנעזרים בנייר פרגמנט כמו גלגול רולדה או סושי. לחזק את הגלגול של המצה תוך כדי הידוק, לאחר יצירת גלגול להניח בצד וכך את כל המצות.
  • 6 בקערה האחת לטרוף את הביצים עם אבקת מרק העוף והמים. בקערה השנייה לערבב את קמח המצה עם אבקת מרק העוף.
  • 7 לטבול את המצה בביצה ולאחר מכן בקמח מצה, להניח במחבת ולטגן קלות בשמן החם מכל הצדדים. לאחר שהאגרולים התקררו לחתוך באלכסון ולהגיש.
  • 8 פסח שמח חיוך

אפשר להשתמש גם בשום כתוש מצנצנת ולא שום טרי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 12.5% 12.8% 69.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב