דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 221 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון אפוי בעשבי תיבול ותבלינים
מנה ראשונה טעימה וקלאסית
  • 1 משרים את נתחי הדגים במים עם מיץ הלימון הסחוט למשך כחצי שעה. מסננים מנוזלים וממליחים לפי הטעם.
  • 2 מערבבים את התבלינים, הפלפל האדום המיובש הטחון והשום עם שמן הזית (חוץ מתערובת עשבי התיבול ואבקת המרק), ומורחים על נתחי הדגים ועל פרוסות העגבניות.
  • 3 מעבירים לתבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי), מסדרים מעל את פרוסות העגבניות והלימון ומפזרים מעל הכל את עשבי התיבול.
  • 4 מערבבים את אבקת מרק העוף במים החמים ומוסיפים לתבנית.
  • 5 אופים בחום של 190 מעלות כ- 20 דקות (תלוי בתנור) עד להזהבה (10 דקות ראשונות מכסים בנייר כסף מנוקב).
  • 6 פשוט מעדן - בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי).

הערך התזונתי לא כולל את תערובת עשבי התיבול ואת הפלפל האדום המיובש והטחון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 20.6% 66.6% 10.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב