מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (כ- 20 עוגות טורט אישיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגות אישיות מהמטבח הגיאורגי
- 1 מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר וסוכר וניל, וממשיכים
- להקציף עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומקציפים עד שנוצר קצף תפוח ובהיר. מורידים מעט את מהירות ההקצפה, מוסיפים שמן בזרם דק, מיץ תפוזים ומיץ לימון. בסוף מוסיפים קמח וגרידת לימון ותפוז בתנועות קיפול.
- 2 יוצקים הכל לתבנית תנור בגודל 35/40 ס"מ משומנת היטב. אופים בחום של 170 מעלות (רצוי לא טורבו) כחצי שעה.
- 3 מצננים את העוגה וקורצים כ- 20 עיגולים. את השאריות מפוררים.
- 4 מכינים קרם: מקציפים את השמנת והסוכר, מוסיפים בהדרגה חלב ופודינג וניל, עד שנוצר קרם חלק ויציב.
- 5 חוצים כל עיגול בצק לשניים. מורחים מעט מהקרם על שכבה ראשונה, מניחים מעל את החצי השני, מורחים שוב מעל ומסביב מעט מהקרם ומצפים בפירורי העוגה. מקשטים בחצי דובדבן מסוכר מעל.
- 6 בהצלחה ובתיאבון!
ציוד נדרש: תבנית תנור בגודל 35/40 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.3% |
32.4% |
8.5% |
56.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב