דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 176 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פטוצ`יני בשום, פטריות ועשבי תיבול
ארוחת ערב נפלאה של פטוצ`יני עם תוספות
  • 1 מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה.
  • 2 מזהיבים מעט את השום בשמן זית. מוסיפים את פרוסות הפטריות ואת התימין והאורגנו, וממשיכים לטגן עד שנוזלי הפטריות מתחילים להיעלם.
  • 3 מוסיפים את היין ומטגנים עד לצמצום. מוסיפים את הפטרוזיליה והבזיליקום. מטגנים עוד כדקה ומוסיפים את הפסטה.
  • 4 מערבבים היטב וממשיכים לבשל עוד 3 דקות. מוציאים את התימין, מתבלים במלח ופלפל, וזוללים...
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אפשר להשתמש בכל סוג של פסטה ארוכה (פטוצ`יני, ספגטי, מקרוני, טליאטלה, פפרדלה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 16% 12.9% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב