דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סופגניות אפויות
סופגניות אפויות בתנור לחנוכה
  • 1 לערבב את השמרים עם הקמח, להוסיף את שאר המצרכים וללוש ידנית עד לקבלת בצק (למשך כ- 5 דקות). ניתן להוסיף מים במידת הצורך. הבצק צריך להיות רך ונעים למגע.
  • 2 להתפיח למשך כשעה או עד שהבצק מכפיל את עצמו.
  • 3 שוב ללוש במשך 2 דקות ולהתפיח כחצי שעה נוספת.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 12 חלקים. כל חלק לעבד לכדור חלק ושוב להתפיח במשך כחצי שעה.
  • 5 לסדר את הסופגניות על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה, ולאפות בחום של 190 מעלות למשך 25 דקות או עד שהסופגניות משחימות.
  • 6 לקרר, למלא בריבה ולפדר באבקת סוכר.
  • 7 הרי לכם סופגניות אפויות מושלמות לחנוכה ללא טיפת שמן!
  • 8 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים כמו ריבה בטעם אחר, ריבת חלב, שוקולד וכדומה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 5.3% 5.9% 88.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב