דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (16-20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ומרקחת תותים
עוגת גבינה עם ריבת תותים
  • 1 את הגבינה והשמנת לשים במסננת דקה עם נייר סופג למשך שעה במקרר כדי להגיר את הנוזלים.
  • 2 לרסק את הפתי בר ולערבב עם החמאה המומסת והאגוזים. להדק היטב לתבנית קפיצית 24 ולהניח בצד.
  • 3 לתערובת הגבינה מוסיפים חלמונים, תמצית וניל, רבע כוס סוכר וקורנפלור (את הסוכר והקורנפלור מערבבים יחד כדי שלא יווצרו גושים).
  • 4 את החלבונים להקציף, להוסיף כוס סוכר עד לקצף יציב. להוסיף את החלבונים המוקצפים לתערובת הגבינה.
  • 5 להעביר לתבנית. חשוב מאוד הזמנים והטמפרטורה.
  • 6 לאפות 10 דקות ב- 180 מעלות, אחר כך להוריד ל- 170 מעלות לעוד 20 דקות ואחר כך לחום נמוך של 140 מעלות למשך 40-50 דקות.
  • 7 אחרי שסוגרים את התנור להשאיר העוגה בתנור עוד לפחות חצי שעה. לאחר שהתקררה - לשים במקרר.
  • 8 ריבת התות: להביא לרתיחה את התותים והסוכר, ולהעביר לאש נמוכה. לבשל 40 דקות על אש נמוכה.
  • 9 אפשר לטחון את הריבה למחית או להשאיר אותה עם חתיכות פרי. לזלף מעל העוגה את הכמות הרצויה ואת השאר לשמור בצנצנת במקרר.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 13.4% 11.5% 73.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב