מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 414 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כרעיים עוף עם עשבי תיבול
- 1 מפזרים בתבנית האפייה צרור כוסברה, חצי צרור פטרוזיליה, ראש שום, וגם את הפלפלים האדומים והבצלים.
- 2 שמים את הכרעיים בקערה ומושחים בשמן זית ותבלינים. מניחים את כרעי העוף מעל התערובת בתבנית ומטפטפים עוד קצת שמן זית.
- 3 מפזרים מעל הכרעיים את יתר הכוסברה, הפטרוזיליה והשום (לשמור קצת כוסברה ופטרוזיליה לפיזור לפני ההגשה).
- 4 למזוג את המים הרותחים בתבנית מתחת לכרעיים. עוטפים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ואופים בחום של 170 מעלות למשך כשעה וחצי.
- 5 מסירים את הכיסוי, מעלים את החום ל- 190 מעלות ואופים כרבע שעה נוספת או עד שהכרעיים משחימים. זהו - יש לכם עוף מושלם בעשבי תיבול!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לשדרג ולהוסיף שקית אפונה קפואה מתחת לכרעיים.
במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.1% |
18.8% |
62.2% |
15.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב