דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (כ- 15 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי וכרובית עם קמח כוסמין ונענע
פשטידה עם נענע מרעננת
  • 1 לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 בסיר אידוי יש לאדות את הברוקולי והכרובית עד שהם רכים.
  • 3 במחבת יש לטגן את הבצל עם כף חמאה עד להזהבה קלה.
  • 4 בקערה לשים את הברוקולי והכרובית ולמעוך כמו פירה, להוסיף את הבצל המטוגן.
  • 5 להוסיף את יתר החומרים, להעביר לתבנית משומנת מעט ולהעביר לתנור כ- 30-40 דקות, עד להתייצבות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בזמן שהפשטידה "משתזפת" בתנור - ניתן להכין סלט ירקות/כרוב לבן, והרי לכם ארוחת ערב קלילה ומהירה.

ציוד נדרש: יש להשתמש בתבנית 23X33 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 18.9% 36.8% 34.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב