דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (כ- 18 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגה רכה ללא גלוטן עם קוקוס ושוקולד
עוגה מושלמת ללא גלוטן
  • 1 מפרידים את הביצים.
  • 2 מקציפים את החלבונים עם קורט מלח. כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים בהדרגה חצי כוס סוכר תוך הקצפה.
  • 3 בקערית נפרדת בוחשים את החלמונים עם 6 כפות סוכר, השמן ומיץ התפוזים. מוסיפים את הקוקוס ובוחשים.
  • 4 לאחר שנוצר קצף חזק אך גמיש מקפלים את בלילת החלמונים לבלילת החלבונים.
  • 5 מנפים את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים. מוסיפים את השוקולד המגורר ומקפלים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 6 מוזגים לתבנית 26 משומנת או מצופה בנייר אפייה.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש ב- 175 מעלות, עד שקיסם הננעץ באמצע העוגה יוצא יבש, למשך כחצי שעה.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 אפשר להמיר את מיץ התפוזים למים עם כף או שתיים של ברנדי.
  • 2 אם רוצים ניתן להכין ציפוי כמו בתמונה - בסיר על להבה בינונית מחממים חצי כוס מים, כף שוקולית, כף קקאו ו- 50 גרם שוקולד. לאחר שהשוקולד נמס ומקבלים נוזל חלק, ממיסים 50 גרם חמאה/מרגרינה. לאחר שהחמאה נמסה מוזגים מיד על העוגה.

ציוד נדרש: תבנית מספר 26.

הערך התזונתי לא כולל את ציפוי השוקולד שעל העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 33% 12% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב