דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט גבינה
טארט גבינה עם בצק פריך
  • הכנת הבצק:
  • 1 להכניס לקערת המיקסר או למעבד המזון: קמח, מלח, חמאה, 80 גרם סוכר, תמצית וניל וגרידת לימון.
  • 2 ללוש רק עד לקבלת פירורים.
  • 3 להוסיף ביצה ומים (או חלב) וללוש רק עד לאיחוד החומרים, לא יותר.
  • 4 להוציא את הבצק למשטח עבודה.
  • 5 לאסוף אותו לבצק אחיד - לא ללוש.
  • 6 לעטוף בניילון נצמד, לשטח עם הידיים להכניס למקרר לרבע שעה.
  • 7 לאחר רבע שעה, לחמם את התנור ל- 170 מעלות.
  • 8 להוציא את הבצק, לרדד אותו על משטח מקומח.
  • 9 להעלות אותו בעדינות (אפשר לגלגל על המערוך) לתבנית מתאימה של טארט/פאי.
  • 10 להדק את הפינות בעדינות.
  • 11 לחורר את הבצק ולהכניס למקפיא עד להכנת המילוי.
  • הכנת המילוי והפאי:
  • 1 להכניס לקערה את הגבינה.
  • 2 להוסיף ביצה ורבע כוס סוכר. לערבב היטב עם מטרפה.
  • 3 להוסיף את הקורנפלור ולערבב עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
  • 4 להוציא את הטארט, לשפוך מעל את התערובת וליישר אם צריך.
  • 5 לאפות את הטארט בערך 45 דקות עד שהבצק מקבל צבע חום.
  • 6 לקרר על רשת.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 27.8% 17.2% 54.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב