דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טארט גבינה
טארט גבינה
טארט גבינה
טארט גבינה עם בצק פריך

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 להכניס לקערת המיקסר או למעבד המזון: קמח, מלח, חמאה, 80 גרם סוכר, תמצית וניל וגרידת לימון.
  • 2 ללוש רק עד לקבלת פירורים.
  • 3 להוסיף ביצה ומים (או חלב) וללוש רק עד לאיחוד החומרים, לא יותר.
  • 4 להוציא את הבצק למשטח עבודה.
  • 5 לאסוף אותו לבצק אחיד - לא ללוש.
  • 6 לעטוף בניילון נצמד, לשטח עם הידיים להכניס למקרר לרבע שעה.
  • 7 לאחר רבע שעה, לחמם את התנור ל- 170 מעלות.
  • 8 להוציא את הבצק, לרדד אותו על משטח מקומח.
  • 9 להעלות אותו בעדינות (אפשר לגלגל על המערוך) לתבנית מתאימה של טארט/פאי.
  • 10 להדק את הפינות בעדינות.
  • 11 לחורר את הבצק ולהכניס למקפיא עד להכנת המילוי.
  • הכנת המילוי והפאי:
  • 1 להכניס לקערה את הגבינה.
  • 2 להוסיף ביצה ורבע כוס סוכר. לערבב היטב עם מטרפה.
  • 3 להוסיף את הקורנפלור ולערבב עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
  • 4 להוציא את הטארט, לשפוך מעל את התערובת וליישר אם צריך.
  • 5 לאפות את הטארט בערך 45 דקות עד שהבצק מקבל צבע חום.
  • 6 לקרר על רשת.
  • 7 בתיאבון חיוך
- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)400 קלוריות243 קלוריות
חלבונים12.8 גרם7.8 גרם
פחמימות41 גרם25 גרם
מתוכן סוכרים9.1 גרם5.5 גרם
שומנים20.7 גרם12.6 גרם
מתוכם שומן רווי11.7 גרם7.1 גרם
מתוכם שומן טראנס5.7 מ"ג3.5 מ"ג
כולסטרול112.4 מ"ג68.5 מ"ג
נתרן320.7 מ"ג195.3 מ"ג
סיבים תזונתיים212 מ"ג129.1 מ"ג
מים15.1 גרם9.2 גרם
ויטמין A24.2 מק"ג14.8 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)376.9 מק"ג229.5 מק"ג
ויטמין B17.3 מק"ג4.4 מק"ג
ויטמין B272.9 מק"ג44.4 מק"ג
ויטמין B321.7 מק"ג13.2 מק"ג
ויטמין B5238.2 מק"ג145.1 מק"ג
ויטמין B629.3 מק"ג17.8 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B97.4 מק"ג4.5 מק"ג
ויטמין B120.1 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C2.6 מ"ג1.6 מ"ג
ויטמין D0.3 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין E163.7 מק"ג99.7 מק"ג
ויטמין K0 מק"ג0 מק"ג
סידן90.6 מ"ג55.2 מ"ג
ברזל282.9 מק"ג172.3 מק"ג
מגנזיום2.2 מ"ג1.3 מ"ג
זרחן30.2 מ"ג18.4 מ"ג
אבץ201 מק"ג122.4 מק"ג
אשלגן25.1 מ"ג15.3 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות290.6 מ"ג176.9 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 37.8 מ"ג4.7 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6236.3 מ"ג143.9 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות553 מ"ג336.8 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9515.7 מ"ג314 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 27.8% 17.2% 54.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪