דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 573 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרוב ממולא בבשר ואורז
ממולאים לארוחת הצהריים
  • 1 מוציאים את הליבה ומכניסים את הכרוב למים רותחים בזהירות כ- 15 דקות. מוציאים ומעבירים לקערית עם מים קרים ל- 10 דקות.
  • 2 מורידים את העלים, מסירים את החלק הקשה ומניחים בצד עד להכנת המלית.
  • 3 מערבבים את מצרכי המילוי, פורסים עלה של כרוב וממלאים בכף מתערובת הבשר.
  • 4 מקפלים ומניחים בצד עד להכנת הרוטב. אם נשאר בשר מכינים קציצות ומניחים בסיר עם הממולאים (כמו בתמונה).
  • 5 בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים בצל בשמן, מוסיפים את העגבניות החתוכות (אפשר גם קופסת עגבניות שלמות), מערבבים, מוסיפים רסק, מים לפי הצורך (כ- 2 כוסות), סילאן ותבלינים, ומבשלים כ- 15 דקות.
  • 6 מביאים לרתיחה ומוסיפים את עלי הכרוב הממולאים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 30 דקות.
  • 7 מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ואופים עם מכסה פתוח כ- 15 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה לטחון בשר מנתח רזה - בקר או הודו.

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 7.7% 30.6% 54.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב