דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת פסטה מהמטבח הגיאורגי
פשטידה טעימה מהמטבח הגיאורגי
  • 1 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים מנוזלים ומצננים מעט.
  • 2 מוסיפים את המלח, הפלפל השחור הגרוס והביצים, ומערבבים היטב.
  • 3 מחממים במחבת 4 כפות מהשמן, יוצקים את תערובת הספגטי ומטגנים על אש בינונית כ- 8 דקות עד להזהבה. הופכים, מוסיפים מהצדדים 2 כפות שמן ומנערים קלות את המחבת לפיזור אחיד של השמן. מטגנים שוב עד להזהבה.
  • 4 פשוט וטעים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
למי שאוהב - אפשר להוסיף לתערובת הפסטה כ- 150 גרם גבינת גאודה מגורדת, גבינה צהובה מגורדת, או כמעט כל גבינה קשה אחרת שאוהבים...

ציוד נדרש: מחבת בקוטר 26 ס"מ (ציפוי טפלון/קרמי).

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 18.5% 16.7% 61.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב