דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 442 גרם למנה\יחידה (לשים לב למידע הנוסף)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון קרנצ`י בתוספת מג`דרה בורגול
ארוחת צהריים עם פילה אמנון
  • 1 מערבבים את החרדל עם השמיר ומורחים על הדגים (משקל כל פילה 200-250 גרם).
  • 2 מערבבים את פירורי הלחם עם שמן הזית, הפלפל והמלח, ומפזרים על הדגים מעל החרדל.
  • 3 מכניסים לאפייה למשך 10 דקות - אפשר גם בטוסטר אובן.
  • 4 את הבורגול מבשלים במי מלח עד לריכוך, כ- 10 דקות.
  • 5 את העדשים ושעועית המאש משרים ללילה במים. אחרי ההשריה מודדים כוס עדשים + 1/2 כוס מאש, ומבשלים במי מלח 3-5 דקות ומסננים.
  • 6 מטגנים את הבצל בכפית שמן זית, מוסיפים לו את העדשים + המאש + הבורגול, מוסיפים תבלינים ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את שעועית המאש. שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון. שימו לב: מספר המנות של הדגים הוא 2, אך מספר המנות של המג`דרה הוא 4.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 8.9% 54.2% 29.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב