דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (16-20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שוקולד בריאה
עוגת שוקולד מקמח שיפון
  • 1 בקערה עם מטרפה לערבב ביצים, להוסיף סוכר, סוכר וניל, מיץ תפוזים ושמן.
  • 2 לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף לתערובת בקערה ולאחד את החומרים.
  • 3 להעביר לתבנית 26 רגילה או תבנית קוגלהוף.
  • 4 לאפות בחום 170-180 מעלות כ- 30-40 דקות.
  • 5 העוגה יוצאת רכה ונימוחה - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר אבקת סוכר מעל.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
בריא ביחס לעוגות דומות.

ציוד נדרש: תבנית 26 רגילה או תבנית קוגלהוף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 33.7% 8.7% 53.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב