מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
בא לכם אסאדו לצהריים?
- 1 לערבב את כל המרכיבים חוץ מהבשר, לטעום ולתקן תיבול (בצלים חתוכים לרבעים, או בצלצלי שאלוט קלופים).
- 2 למרוח את המשרה על פרוסות האסאדו מספר פעמים מכל צד ולשים במקרר כל הלילה או למספר שעות.
- 3 למחרת לשים בתנור בסיר חרס או בסיר לתנור, ולאפות על גריל ב- 220 מעלות לשעה (תלוי בעוצמת התנור).
- 4 לשים שוב על טורבו אפייה ב- 200 מעלות, בערך עוד שלוש שעות עד לריכוך הבשר (להפוך מדי פעם).
- 5 בזמן האפייה בתנור, שעה לפני סוף האפייה, מוציאים מהתנור ומפזרים תפוחי אדמה (קלופים וחתוכים לקוביות - או עגולים קטנים עם קליפה).
- 6 מערבבים קלות עם המרינדה (דואגים שהרוטב יהיה על תפוחי האדמה) ומחזירים לתנור לעוד כשעה, עד שהבשר רך. סה"כ 5 שעות בתנור.
- 7 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את רוטב הסויה בדבש ואת הפלפל השחור השלם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.6% |
37.9% |
32.6% |
26.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב