דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 59 גרם למנה\יחידה (כ- 25 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת דבש בציפוי טופי
עוגת דבש עם ציפוי מתוק
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 להקציף את הביצים ביחד עם 3/4 כוס הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
  • 3 להנמיך את המיקסר ולהוסיף לאט את השמן.
  • 4 להוסיף לסירוגין את הקמח + אבקת האפייה, ואת הדבש והמים.
  • 5 להקציף רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6 לשמן תבנית מרובעת (חד פעמית או רגילה) ולשפוך לתוכה את התערובת.
  • 7 לאפות כחצי שעה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 8 להכניס את חצי כוס הסוכר לסיר ולהניח על אש בינונית-גבוהה.
  • 9 כשהסוכר נמס להוסיף בזהירות את השמנת מתוקה, ולערבב עד לקבלת קרם חלק במרקם טופי.
  • 10 לשפוך את הקרם החם על העוגה שהתקררה בינתיים. לא צריך לחכות שיתקרר - אפשר להגיש מיד.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת חד פעמית או רגילה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 17.6% 6.5% 75.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב